Gepubliceerd op:
8
november
2022

Ben je zorgkundige of verpleegkundige? En ben je op zoek naar een warme werkplek? Dan kan je voortaan elke dinsdagvoormiddag bij ons binnenwandelen voor een open sollicitatiegesprek.

Solliciteren zonder afspraak of sollicitatiebrief: zo doen wij dat, tijdens de Open Sollicitatiedagen van Zorgbedrijf Rivierenland. Wie op zoek is naar een job als verpleegkundige of zorgkundige in de regio Mechelen en Sint-Katelijne-Waver kan vanaf nu élke dinsdagvoormiddag binnenwandelen voor een sollicitatiegesprek. 

 Is een Open Sollicitatiedag iets voor jou?

 • Ben je zorgkundige of verpleegkundige?
 • Hou je van een warme werkplek?
 • En wil je jouw passie voor de zorg (weer) voelen stromen?

Ja. Ja en... ja? Kom dan zeker eens langs tijdens onze Open Sollicitatiedagen. Elke dinsdag kan je zonder afspraak binnenspringen voor een sollicitatiegesprek.

Samen gaan we op zoek naar de job die écht bij jou past, in één van onze vier woonzorgcentra. In de regio Mechelen of Sint-Katelijne-Waver.

Wanneer & waar kan je solliciteren?

Je kan elke dinsdagvoormiddag zonder afspraak op sollicitatiegesprek komen van 9 tot 12 uur. Afspraak in het Mechelse lokaal dienstencentrum De Schijf (vlot bereikbaar met het openbaar vervoer).

En wat dan met de opdracht of praktische proef?

Na het sollicitatiegesprek hoef je niet langer (thuis) aan de slag met een hypothetische opdracht of rollenspel. Is er tijdens het gesprek een match, dan word je (als dat voor jou past) diezelfde namiddag nog uitgenodigd voor een praktische proef in het woonzorgcentrum, samen met één of meer bewoners.

Dat vinden wij veel fijner en vlotter dan een thuisopdracht, omdat er écht menselijk contact is, in een échte situatie. Dat je zo ook meteen kan kennismaken met je toekomstige collega’s en de fijne sfeer op onze werkvloer, is mooi meegenomen.

Waarom organiseren wij eigenlijk Open Sollicitatiedagen?

 • Omdat we ervan overtuigd zijn dat een warme job start met een open gesprek.
 • Omdat we het jou makkelijker willen maken: geen gedoe met brieven schrijven of hypothetische opdrachten uitwerken. Gewoon: een échte menselijke babbel, om te kijken of het klikt.
 • Omdat we tijdens een open sollicitatiegesprek samen kunnen uitzoeken welke job en welk woonzorgcentrum nu het best bij jou zou passen. 

Wij solliciteren ook. Bij jou.

Een sollicitatiegesprek bij Zorgbedrijf Rivierenland is tweerichtingsverkeer. Want neen, natuurlijk is het geen geheim dat er in de zorgsector een groeiende vraag is naar gemotiveerde zorg- en verpleegkundigen. Naar jou, dus.

Net daarom willen we tijdens de Open Sollicitatiedagen inzetten op wat ons uniek maakt. Want we weten maar al te goed dat wij, als zorgbedrijf, ook bij jou solliciteren.

Waarom zou jij als verpleegkundige of zorgkundige uitgerekend bij ons willen starten? Wat maakt ons anders en uniek in de regio? Welke talrijke voordelen geniet je hier? Een open sollicitatiegesprek geeft ons de ruimte om hier dieper op in te gaan. Maar toch al even een paar van onze troeven op tafel:

 • Jouw werk en leven in balans dankzij zelfroosteren
 • Warme teamsfeer & aandacht voor jouw talenten
 • Alle kansen om jezelf te ontplooien & door te groeien in een grote en warme organisatie
 • Heel aantrekkelijke vergoedingen voor onregelmatige prestaties
 • En nog veel meer. We vertellen je er alles over tijdens één van onze Open Sollicitatiedagen!

Moet je dan écht niets meebrengen?

Je CV meebrengen, dat mag altijd. Maar als je geen (recent) CV hebt, dan lukt het ons ook zeker zonder.We kijken gewoon heel erg uit naar een open gesprek met jou. Kom je eens langs? 

Praktisch

 • Wat? Kandidaten zorgkundigen en verpleegkundigen kunnen zonder afspraak langskomen voor een open sollicitatiegesprek bij Zorgbedrijf Rivierenland.
 • Wanneer? Elke dinsdag van 9u tot 12u .
 • Waar? Lokaal Dienstencentrum De Schijf, Lijsterstraat 2 in Mechelen. Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.
 • Wat breng je mee? Een CV, als je dat hebt. Maar zonder mag ook.